Wasi Ragazzi!

Ragazzi Da Mangiare 

  Chłopcy do schrupania

Radek 

Spełnianie gastronomicznych marzeń rozpoczęło się z otwarciem lokalu Piccownia, który w rewolucyjny sposób ewoluował w Ragazzi Da Mangiare. 
Posiadam wielkie grono obserwujących na platformach Instagram i Tik Tok, koniecznie zaobserwuj: radekk_94
Zajmuję się przygotowaniem dań w naszym lokalu, również tych, stworzonych przez Panią Magdę Gessler, do których skosztowania gorąco Was zachęcam! 

Paweł 

Za młodu kelner, starszy kelner, finalnie kierownik gastronomii w luksusowym hotelu na terenie Dolnego Śląska. Pracą z pizzą zajmuję się od 6 lat, kiedy to rozpocząłem projekt "Piccownia"- wtedy stworzyliśmy Food Trucka, z  którego do dziś serwujemy pyszną piccę z pieca opalanego drewnem na terenie Woli.
Po kuchennych rewolucjach, jeden z ragazzich czekających na zjedzenie :)